Als verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Regenboog zijn wij van mening dat de zwangerschap en bevalling een natuurlijk proces is. Wij begeleiden je tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamperiode tot en met zes weken na de bevalling. Tijdens deze periode voeren we regelmatig controles uit, geven informatie, advies en beantwoorden eventuele vragen. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht als je ongerust bent.

Kennismaken? Neem contact op.

</p>
<h2>Mitra Saleh</h2>
<p>

Mitra Saleh

In 2002 ben ik in Rotterdam afgestudeerd als verloskundige. Na mijn afstuderen heb ik met veel plezier als waarneemster in verschillende praktijken gewerkt.
Samen met Shabnam heb ik in juni 2013 Verloskundigenpraktijk Regenboog opgericht.

De geboorte van een nieuw leven is een bijzondere gebeurtenis. Ik vind het mooi en bijzonder hierbij betrokken te kunnen zijn. Doordat iedere zwangerschap anders is heb ik iedere dag een nieuwe uitdaging. Wat ik vooral leuk en fascinerend vind is de combinatie van medische begeleiding en coaching van een zwangere vrouw en haar partner. Je bouwt in korte tijd een bijzondere band met elkaar op. Ik kan hier enorm van genieten.

Zelf ben ik trotse moeder van een dochter (2003) en een zoon (2006). Moeder worden heeft mijn werk als verloskundige rijker gemaakt.

Graag wil ik mij inzetten samen met jou je zwangerschap, bevalling en kraambed met vertrouwen te gaan beleven en dit als een bijzondere en mooie ervaring te kunnen blijven herinneren.

Tot ziens!

</p>
<h2>Shabnam Vosoughi</h2>
<p>

Shabnam Vosoughi

Ik ben twee keer afgestudeerd als verloskundige! De eerste keer in 2000 in Iran, waar ik een aantal jaren als verloskundige heb gewerkt. Mijn man ging voor zijn carriere verder studeren en dit keer in Nederland! Ik wilde toch mijn droom blijven volgen. Na het behalen van mijn diploma in Rotterdam in 2010, heb ik op verschillende plekken als waarneemster ervaring opgedaan.

Inmiddels ben ik zelf ook twee keer moeder geworden van twee lieve, stoere jongens, Ehsan (2005) en Ata (2010).

In juli 2013 is mijn derde kind geboren, Verloskundigenpraktijk Regenboog. Samen met Mitra was mijn droom nu echt uitgekomen.

Voor mij is het een eer om de gehele zwangerschap samen met jullie te volgen en mee te leven met jullie gevoelens. Uiteindelijk, na lang wachten, mag ik jullie kleine wonder als eerste aanraken en bewonderen. Het blijft voor mij steeds opnieuw een mooie ervaring om deze bijzondere periode met jullie te mogen delen.

Ik kijk uit naar onze kennismaking!