De verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Regenboog staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister  van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Wij blijven actief investeren in nieuwe kennis en vaardigheden. En wij blijven hierdoor op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten, nieuwe ontwikkelingen, veranderingen en richtlijnen.

Dit waarborgt de kwaliteit van verloskundigen door het verplicht stellen van een minimaal aan deskundigheid bevorderende activiteiten, zoals nascholing en vaardigheidstraining. Op deze manier kunnen wij je de beste zorg leveren.

Wij vinden het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je verloskundige. Wij doen er alles aan jou de juiste begeleiding te kunnen bieden.

Beveiligd Systeem

Wij werken met een goed beveiligd, online systeem. Hiermee kunnen wij, waar we ons ook bevinden, altijd de gegevens van onze cliënten inzien. Zo zijn te allen tijde de juiste en actuele medische gegevens van de cliënten bij ons bekend.

keurmerk KNOV
Kwaliteitsregister Verloskundigen

Klacht

Heb je vragen, zit je iets dwars of ben je ontevreden over onze begeleiding? Wij vinden het prettig dit terug te horen. Wij maken graag een afspraak om hierover te praten en tot een oplossing te komen.

Hulp nodig bij het melden van een klacht?

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht?

Dan biedt het KNOV ook richtijnen en handvatten om er samen uit te komen en mocht het niet samen lukken, dan kunnen we een derde partij erbij halen.

In onderstaande folder is te lezen wat het KNOV adviseert en welke stappen u kunt ondernemen.